Als u uw Barcelona Card afhaalt, ontvangt u een kleine plattegrond van de kamers kort verblijf genk stad, een metrokaart en een eenvoudige, maar uitgebreide gids voor de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona.
Hogesnelheidstreinen, in Nederland rijden hogesnelheidstreinen van Thalys van Amsterdam naar Parijs.
Wanneer je hierop klikt kom je op de pagina terecht waar je ze kunt verzilveren en je de e-treintickets kunt uitprinten.
In ieder geval houden wij deze nieuwe treinkaartaanbieder in de toekomst in de gaten.Spoordeelwinkel: Weekend NS dagkaart actie ( 14,50.p.).Reizigers in het bezit van een OV-chipkaart kunnen bij de NS een voordeliger tarief krijgen.Deze toeristenkortingskaart geldt echter niet voor treinreizen buiten het stadscentrum van Barcelona, maar u heeft wel recht op gratis weekendje weg cadeaubon ah vervoer met de renfe-trein tussen BCN International Airport en het stadscentrum of de TMB-bus vanaf de luchthaven naar het stadscentrum.Begin je de treinreis net voor de spits?Reizen kan alleen vanaf.00 uur op doordeweekse dagen.Reizen op zaterdag of zondag de hele dag.En dit alles voor maar 19,-!Gesloten poortjes kun je openen met de code op je ticket.In het weekend en op zon- en feestdagen zijn er geen tijdsbeperkingen.
NS dagkaart gebruiken Met deze treinkaartjes kun je op maandag t/m vrijdag reizen van.00 uur tot.00 s nachts.
Hoe gebruik je het Boekenweekgeschenk als treinkaartje Wanneer je gaat reizen met het Boekenweekgeschenk is in- of uitchecken niet nodig.Met zn twee├źn naar een door jullie uitgekozen stations en weer terug. .Dus een ideale combideal voor een dagje uit!Zo heb je gelijk je treinkaartjes in huis.Als resultaat van dit onderzoek zijn er 35 Europese routes gevonden die sneller (en milieuvriendelijker) zijn gemaakt met de trein of met de bus dan met het vliegtuig.De hele maand juli kun je namelijk bij NS Spoordeelwinkel goedkope dagretourtjes bestellen waarbij een patatje met saus en een kroket is inbegrepen.
Na het invoeren van jouw code komt het totaalbedrag op nul te staan.

Ook op de binnenlandse trajecten van de Intercity Brussel en Berlijn en op de Intercity Direct is het Boekenweekgeschenk als treinkaartje te gebruiken.
Bij aanschaf van de kaart krijgt u een lijst met alle aanbiedingen.


[L_RANDNUM-10-999]