Vitamine B12 zit in vlees, vis, melk, boter, kwark, yoghurt en eieren.
De huisarts kan zo nodig uw bloed onderzoeken.
Advertenties Om bij te houden welke advertenties je hebt gezien en hoe vaak.Uiteindelijk ging hij uiteindelijk akkoord met én keer in de twee weken injecties.En zover ik weet heeft verder ook niemand in mijn familie een vitamine tekort.Mijn man heeft begrip voor de klachten en neemt mijn klachten serieuzer nu we weten waar het vandaan komt.Een tekort kan komen doordat er te weinig in de voeding zit: vlees, vis, melkprodukten en eieren doordat medicijnen opname tegenwerken.Eerste klachten door een laag vitamine B12 kunnen zijn: gevoelloze vingers en tenen, tintelingen, bewegingen gaan minder precies, evenwichtsproblemen.Op foliumzuur en ijzer wordt om de zoveel maanden geprikt.We baseren ons qua beleid, zoveel mogelijk op wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen.De symptomen, kortingscode donald duck gepersonaliseerd ik ben jaren niet naar een huisarts geweest, omdat ik de vermoeidheid als iets vanzelfsprekends zag.
Mocht deze waarde tuseen de 134 en 220 zitten, dan vragen we het lab nog het methylmalonzuur te bepalen.
Je wekt in je omgeving veel onbegrip.De oorzaak van mijn tekort weet ik niet.Verder vind ik de site en het forum van stichting B12 een goede tip.Gelukkig heb ik geen blijvende schade opgelopen door het te laat ontdekken van mijn tekort.Toen bleek dat ik een vitamine B12 tekort had.Neem iemand mee bij huisarts- en/of internistbezoek.Statistiek (verplicht) Anonieme dataverzameling voor analysedoeleinden om onze websites te verbeteren.


[L_RANDNUM-10-999]