Railrunner, een volwassene van 18 jaar of ouder, die in het bezit is van een geldig NS-vervoerbewijs, kan maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar meenemen voor 2,50 per kind.
Zakelijke instanties kunnen voor het bestellen van grote aantallen cadeaukaarten contact opnemen met ons customer care team.
Retourneren, u kunt coupon code für deichmann het kaartje niet meer inleveren bij Albert Heijn.
De voordelen, je kunt elk bedrag op de Prénatal cadeaukaart kaart zetten, bijvoorbeeld de geboortedatum van het kindje!Op de AH Cadeaukaart zijn aanvullende algemene voorwaarden van toepassing.Het tegoed op de AH Cadeaukaart is drie jaar geldig na aankoop en kan in delen worden gebruikt.Zondag en feestdagen de hele dag geldig.Het tegoed kan niet contant worden uitbetaald.De speciale Dagkaart van Albert Heijn is een geldig NS-vervoerbewijs dus geldt deze bepaling hier ook.
Saldo checken, voorwaarden, met de AH Cadeaukaart kun je bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief AH.
Het is nog niet mogelijk om met je cadeaukaart te betalen in de webshop.Check daarom vanaf 10 dagen voor vertrek.Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau?Wil je meer informatie?Zoek je een leuk kraamcadeau voor je medewerkers of wil je wervingsacties met jouw klanten opzetten?Daarnaast kan je de Prénatal cadeaukaart online bestellen via,.
[L_RANDNUM-10-999]