ov chipkaart 40 korting tijden

Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV-chipkaart en een pasfoto.
Versteeg-Van Asten, 15:36 #95 Ik heb een voordeelurenabonnement mag ik op 21 oktober.s.Voor gezinsleden kan je zogenaamde Bijkaarten aanvragen, waarmee gezinsleden onbeperkt kunnen reizen tijdens de voordeeluren.E J schinkel Reactie infoteur, Het is mogelijk om je kaart te gebruiken voor de treinreis tussen Rotterdam en Amsterdam.Is deze dan ook al uitegbreid met een ov-chip kaart?Moet ik hiervoor ook in- en uitchecken of een extra kaartje afstempelen?Carla Goezinnen, 14:49 #42 Goedenmiddag, hoe en waar koop ik eenëigen"kaartje voor iemand uit Nieuw-Zeeland, die met mij mee wil reizen op mijn voordeelurenabonnement?De Jager, 18:16 #119, kan mijn vrouw samenreiskorting krijgen als ze op vrijdag 11 augustus voor.00 uur met mij meereist.Koop dan een kaartje naar korting ns weekend Gramsbergen voor vol tarief en meteen een kaartje tot en met Tilburg voor kortingstarief.En hoe bestel ik zo'n 60 plus kaart?Palla Lorden, 11:33 #61 Waar kan ik een adreswijziging doorgeven?Vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat.Geldt dan het 65 zijn niet?Vraag wat moet ik hiermee doen?Bij de aanschaf in september werd mij hierop niet geattendeerd.
Ben in het bezit van een ns voordelenkaart met 7 vrije reizen lees nu dat die er niet meer zijn.
Wissel je in de spits van vervoerder?
Korting op het kaartje.De Ras, 10:48 #86 Ik reisde vandaag van Raalte naar Duivendrecht met de ov kortingskaart.Dit is mogelijk sinds 1 korte nagels mooi lakken december 2009.8:40 van alkmaar noord vertrek ben ik om 9:00 in Uitgeest.Edith Sjoerdsma, 16:57 #99 Ik heb al jaren een voordeeluren kaart, maar die is nu gestolen, samen met mijn portemonnee.Prenger, 22:35 #75 Als ik op saldo reis met mijn voordeelurenkaart wordt het hele bedrag afgeschreven, krijg ik geen korting.Dop, 12:57 #21 Mijn voordeelurenkaart is geldig tot.
[L_RANDNUM-10-999]