ns korting meereis

Is er nu net geen handige verbinding naar jouw opleiding?
De Putter, 13:00 #16 Zijn mijn keuzedagen (icm.
Mag ik een persoon meenemen met 40 korting?Kaartje meer) bijgeboekt op mijn ipkaart?Kroon, 07:43 #144 Is Hemelvaartsdag een feestdag?Koelen-Schulte, 22:12 #219 Hoe kan ik zien of er nog de extra 7e vrije keuze - reisdag is?2e vrije reis geladen en bij inchecken moest ik gewoon betalen (40 korting).Mattie, 12:58 #250, als ik gebruik maak van een keuzedag op mijn voordeelurenabonnnement mag ik dan nog iemand meenemen die met 40 korting kan reizen of kan dat dan niet?Eerdaags ga ik op vakantie naar Nederland en dan reis ik veel tussen Den Haag en Zoetermeer, kunt u mij aangeven hoe ik gedurende die 6 nelly com kortingscode januari 2018 weken het voordeligst kan reizen.Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar.Joan, 14:26 #93 Volgens mij is het pure controle dat je moet uitchecken als je een vrije keuzedag hebt.Voorheen per post toegestuurd gekregen!Aangekomen in Utrecht checkte ik uit.
Van Oudenallen, 09:40 #146 Een vraag: ik heb mijn vrijreizen opgehaald.Tummers, 13:18 #76 Keuze dagen 60 kaart iedere 2 maanden vrij reizen.Waar kan ik de nieuwe vinden?John Janssen, 13:29 #103 Waar kan ik vinden wanneer de keuze dagen vallen (dag gratis treienen 60).De Bosch Kemper, 14:20 #52 Vraag: op grond van een mededeling in /spoordeelvooru gelden de keuzedagen ook op maandag en vrijdag.Nu victoria koblenko kort haar heb ik ook keuzedag 4 er al opgezet.Dan kun je altijd nog je fiets mee nemen.En hoe kan ik ons abonnement opzeggen?Nu wil ik morgen gebruik maken van een keuzedag.De 7e dag welke het hele jaar geldig is, zit deze op de OV chipkaart?Mijn vraag: betreft dit alleen de treinen van de NS resistance 3 voucher code of ook bij andere vervoerders (Arriva, Synthus, etc)?Kan ik die reis dan later opnemen?
Ik heb nu een voordeelurenabonnement.

[L_RANDNUM-10-999]