nico dijkshoorn korte gedichten

De dichter is ook bekend als huisdichter van het tv-programma De Wereld Draait Door.
'De tranen van Kuif den Dolder' was zijn romandebuut.
Daarna volgde nog een aantal boeken.De eerste 1000 gedichten '.Onder het pseudoniem.Hij stond met zijn band The Hank Five onder andere op Lowlands en deed in miniworld korting dwdd een aantal keer Slow Jam the News met Joop van Zijl.Behalve bij dwdd.
Please try again later.
Niet alleen zijn veel van de swarovski voucher october 2018 gedichten slappelachopwekkend leuk, er is thematisch voldoende afwisseling om de lezersaandacht gevangen te houden.
Eerder verschenen onder het pseudoniem.De gedichten, oorspronkelijk gepubliceerd op de website GeenStijl, zijn in veel gevallen one-liners waarvan elk volgend woord op een nieuwe regel staat.Zijn ov kaart korting trein poëzie laat niemand onberoerd. .Het is een unicum: debuteren met een dichtbundel even omvangrijk als een bloemlezing waarin Gerrit Komrij twee eeuwen poezie samengebald heeft.Nico, dijkshoorn ook te lezen in De Volkskrant, op, en JFK.(nbdbiblion recensie, Martin de Jong).
Belangrijker dan de vorm is de inhoud: Dijkshoorn is een begenadigd, onbekommerd politiek incorrecte satiricus die korte metten maakt met bekende Nederlanders in gedichten als 'Louis van Gaal bestelt een brood' en 'Barry Hay in rolstoel' (dat bestaat uit de eerste twee regels van Radar.

Foto: Elselien van der Wal.
Bevat een 36 paginas lange inhoudsopgave.
Nico, dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door.


[L_RANDNUM-10-999]