Mochten er toch belastingen en invoerrechten in rekening zijn gebrach, t bovenop de prijs van de bestelling, neem dan contact op met onze klantendienst.
U stuurt (vanuit Belgiƫ) het artikel gratis terug met het terugzendlabel van Bpost, samen met ons terugzendformulier.Dit is terug te vinden onder het winkelmandje.Vindt u geen terugzendlabel?U kapsels man kort kan binnen de 14 dagen uw artikel ruilen.U krijgt later een e-mail als de bestelling is geaccepteerd door Tims saldo v&d cadeaukaart en de verzending onderweg.Het pakket wordt dan teruggezonden.
Geef een cadeaubon van mijn praktijk en laat iemand even heerlijk relaxen met een behandeling in mijn praktijk.Geen enkele vorm van korting is mogelijk wanneer u een cadeaubon koopt.Hoe gebruik ik een cadeaubon bij mijn online aankoop?Contacteer gerust onze klantendienst.Fysieke cadeaubonnen die aangekocht zijn voor de lancering van de Tims webshop bevatten geen webcode, waardoor een online aankoop met deze cadeaubon niet mogelijk.Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Kies uit 8 designs voor een persoonlijke verrassing.
Met uw profiel plaatst u sneller een bestelling.

Kan ik artikelen die met een cadeaubon heb gekocht terugzenden?
Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

[L_RANDNUM-10-999]