Daarom stel ik geen prijs op verlenging van het lidmaatschap vanaf U mag mijn profiel ook eerder van de site halen." Reactie van een man, 76 "Hierbij wil ik u verzoeken mijn profiel te verwijderen.
Hanny : Ik heb inderdaad wel een aantal dates gehad die op niets uit liepen.
" Reactie van een vrouw, 70 "Ja een leuke vrouw gevonden, maar goed toch even afwachten.
Wel soms worden onderbroken door zo'n onbenullige ruzie, dat hoort nu eenmaal bij ons, oenen die we zijn.Op uitnodiging van / opmerkzaam gemaakt door kennis.Succes aan iedereen!" Reactie van een vrouw, 51 jaar "Dank jullie voor de service.Daarentegen was de eerste nacht met mijn lief ronduit een drama.De reden daarvoor was het lezen en beantwoorden van berichten.Na twee ontmoetingen op neutraal terrein zijn we nu stapel op elkaar.We kennen en bezoeken elkaar inmiddels alweer 3 maanden." Reactie van een man, 61 "We kennen elkaar nu al weer 3 maanden en hebben een erg leuke LAT relatie dankzij jullie site.Is een rare gewaarwording, na ruim 35 jaar!Dus e-mailen, vrij kort rehab brandenburg vlot wagamama discount vouchers 2018 bellen, ontmoeten.Een hele dankbare zoektster." Reactie van een vrouw, 50 "Na enige sites geprobeerd te hebben, is mij absoluut het best bevallen en niet cafe rouge vouchers breakfast alleen omdat ik mijn partner hier ontmoet heb.Bedankt voor het meedenken voor mij, die een beetje bij mij past." Reactie van een vrouw, 61 "Ik was soms lid en dan weer niet en zat ook op maxmeeting en nu na een maand lid te zijn, heb ik mijn lieve partner gevonden.Toch zijn we aan het mailen gegaan en soms kwamen er lappen tekst in dichtvorm voorbij We hebben emailadressen en telefoonnrs uitgewisseld en op een gegeven moment hebben we elkaar ontmoet.Wens iedereen veel succes op deze datingsite." Reactie van een man, 67 "Dankzij 50plusmatch heb ik de liefde van mijn leven gevonden.
Nu vier weken verder en we zijn verliefd, wat een match.Wilma en Sjaak "Wil graag helemaal n smoorverliefd.Het was al snel duidelijk dat we allebei heel serieus hiernaar keken.Aanvankerlijk via de berichten en daarna telefonisch.Na ruim twee weken intensief mailen en appen en na enkele telefoontjes hebben we elkaar ontmoet.Ben ruim 5 jaar weduwe en bij mijn 3de date sloeg de "bliksem".Maar jou hoeft dat niet.Het waren gezellige ontmoetingen, maar de bekende klik was er niet.Bedankt voor jullie goede match-site!" Reactie van een man, 61 "Ik heb een wonder gevonden!
Maar ze was nog vrij!
Het was niet in de regio, maar aangezien het met mail contact al heel leuk klikte, en we een keer de werkelijke date hadden met elkaar, sprong gelijk de vonk al over, en dat was wel een heel bijzondere vonk.


[L_RANDNUM-10-999]