kortingscode voor koopjedeal

Zeker een aanrader regelmatig een bezoekje te brengen.
Koopjeoplichting moet het heten.
En maar weer 5 werkdagen afwachten, en dat 4x dus een maand.
P., zeer onbetrouwbare webshop, voor 250 euro 5 artikelen besteld en vooruit moeten betalen.Ben ik sneller klaar voucher website uk en krijg ik echte service.Jan Koop je deal is succes Prima ervaring zowel bij afgeronde bestellingen als retour zendingen.Robert Koopjedeal is real Inmiddels meerdere ervaringen met bestellingen bij Koopjedeal.Telkens kreeg ik te horen dat hij overhandigd was aan Post XXL en dat ik een track en tracé zou ontvangen.Heb voor 200 matrassen besteld (en betaald) maar niets ontvangen.Dus geen stofzuiger en geen geld.Meerdere keren gemaild, geen gehoor gekregen.Een gedeelte was niet meer leverbaar, een gedeelte zou later komen en bleek ook niet meer leverbaar.
Kortingoverzicht bij deze winkel, ga shoppen bij deze winkel, je wordt nu doorgestuurd naar de winkel.Het deel wat ik wel ontving, bleek gebruikt.Weer een mail gehad dat ik niets retour kreeg.Tja, was het antwoord, wij blijven niet steeds code verstrekken.Na 3 weken kreeg ik te horen dat de stofzuiger niet meer leverbaar was en dat ik mijn geld terug kon krijgen.Mails worden niet beantwoord, telefonische wachtrij duurt meer dan half uur.Was niet meer leverbaar, zo gaan ze om met hun klanten.Van bedrijven zoals Koopjedeal word je echt moedeloos.Nee voor mij nooit meer Koopjedeal en dat heb ik ook gezegd tegen.
Na de vele klachten die ik nu heb gelezen maak ik me echt zorgen.
Gelukkig kunnen regelen dat iemand anders hem in ontvangst kon nemen.


[L_RANDNUM-10-999]