Verbaasd, tijdens het drogen van mijn korte broeken heren met zakken haar met een föhn en difuser, voelde ik duidelijk dat mijn krullen meer veerkracht hadden en anders aanvoelden.
Ik gebruik nu enkel shampoo, conditioner en Bounce Curl.
Het is crème achtige styling gel die licht van structuur.
Denk aan leuke cadeausets, fijne gezichtsverzorgingsproducten, bad en body artikelen, haarproducten, geurtjes, make-up en nog veel meer andere producten!Daarna Bounce Curl sea life scheveningen prijzen aanbrengen op kletsnat haar.Tekst Debby Loring, anti-pluis, veerkracht glanzende krullen, eigenlijk was er helemaal geen plek meer in kast maar toen ik de woorden Bounce Curl hoorde, begon het toch weer te kriebelen.De kortingsbonnen die je hebt gespaard met de loyaliteitspunten kun je verder niet overdraagbaar, en kan je online en in de winkels van The Body Shop inzetten.Eventueel een leave-conditioner gebruiken als je dik haar hebt. .Volgens haar is dit Gods gift to Curl Heaven en maakt het echt een verschil.Ga dan eens naar de website van The Body Shop.Ondertussen kende ik de gebruiksaanwijzing uit mijn hoofd, dus ik kon direct aan de slag: Wassen.Spoel vervolgens de conditioner goed uit.De ene maand komt The Body Shop met 2 of 3 kortingscodes, en de volgende maand kan dit zijn opgelopen tot wel 8 promotiecodes!Je verliest er dus niets op en je wint wel!Mooiere kruldefinitie, omdat ik het best vreemd vond om geen leave-in conditioner te gebruiken, heb ik toch een beetje gebruikt ondanks dat ik geen dik haar heb.Om de prijs te reduceren, kun je gebruik maken van verschillende kortingen.
Ik moet eerlijk zeggen dat dit het eerste haarproduct is waarbij anderen opmerken dat mijn krullen mooier zitten!
Deze kun je nu dus met korting aanschaffen.
Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij checken dagelijks de website van The Body Shop.Lees snel door voor tips en tricks, zodat je nooit meer te veel betaald voor jouw bestelling bij The Body Shop!Mocht je toch een vraag hebben voor de klantenservice (bijvoorbeeld over een kortingscode of aanbieding) is dat geen probleem.Onderaan in de comments kun je ook lezen welke combinaties goed uitpakken.En bovendien ontvang je bij altijd extra korting bij al je bestellingen bij The Body Shop.De leave-in conditioner gebruik je voordat je Bounce Curl gebruikt.Dit klinkt al veel, maar naast Nederland, heeft The Body Shop zich verspreid tot meer dan.000 winkels in meer dan 60 winkels!Dat is de service van The Body Shop, duidelijk en gunstig voor de consument.Mijn haar voelde een beetje stroef toen ik de Bounce Curl er naderhand indeed, maar ik zag dat mijn kruldefinitie veel mooier en beter werd.Degenen order voucher checks for quickbooks die mijn blog al wat langer volgen weten dat ik regelmatig linkjes plaats naar webshop.Kortingen met kortingscode: tot 5 (extra) korting zonder kortingscode: tot 5 (extra) korting.

Dit laat je in je haar zitten.
Wees hier dus snel bij!
Meer dan 750 acties, gratis of met korting.


[L_RANDNUM-10-999]