In liefde met hem/haar en met elkaar verbonden, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn/onze.
Myn leave man ukash voucher where to use / frou en ús heit / mem is ferstoarn.Ik ben u daar erkentelijk voor.Geheel onverwacht is op veel te jonge leeftijd van ons heengegaan mijn/onze Voorbereid, maar toch nog geschokt om de grote leegte die hij/zij achterlaat geven wij u kennis van het heengaan/overlijden van mijn/onze.Heden nam de Here op Zijn tijd en wijze na een (ernstig) ongeval tot Zich mijn/onze.In zijn ondoorgrondelijke wijsheid behaagde het de Heere uit ons midden weg te nemen mijn/onze In gelovig vertouwen, dat hij/zij nu thuis is bij zijn en onze God, geven wij u kennis van het overlijden van mijn/onze.Ferstoar alhiel ûnferwachts, yn syn / har eigen fertroude fermidden, myn groupon vouchers my account ynleave.Kruis voor Recht en Vrijheid.Tot mijn grote verdriet heb ik mijn fantastische leven op moeten geven.Met veel verdriet, maar vol bewondering en respect voor zijn/haar vechtlust en doorzettingsvermogen, delen wij u mede dat, na een intens en veel bewogen leven met aan het einde veel pijn en strijd, is overleden mijn/onze.
Prachtige jaren Niet treuren dat ze voorbij gingen Glimlachen dat ze er geweest zijn.
Bedroefd, maar dankbaar voor alle liefde, zorg en toewijding die wij van hem/haar mochten ontvangen, geven wij u kennis dat, toch nog onverwacht van ons is heengegaan mijn/onze.
Je strijd is gestreden het leven was soms zwaar Maar jouw liefde houdt ons allen bij elkaar.Tot onze grote verdriet is, na een ziekte van enkele weken/maanden, een einde gekomen aan het leven van mijn/onze.In de Vrede van Christus en gesterkt door het.Bedankt teksten en gedichten.Our love is timeless, we shall meet again.Met volledige overgave en vertrouwen in God is overleden mijn/onze.Ik sixt korting flying blue ben moe van deze lange reis Al wat ik vraag is een rustige slaap en dromen van hen die ik lief heb.Thaillard de Chardin Hoe onbereikbaar scheen het beloofde land, tenzij voor enkele zondagskinderen der fortuin.


[L_RANDNUM-10-999]