Ik vergat alleen iets mee terug te nemen: mijn gedachte is nog steeds bij jou!
Hoe kan ik het vertellen Hoe kan ik het nou Hoe kan ik het zeggen dat ik zielsveel van je hou.
Gelukkig Ik ben gelukkig als je naar me lacht, als je bij me bent.
Ingezonden door Esther For you don't dolce gusto 50 euro korting love one, don't love two but love the one who loves you Ingezonden door Miss-Sixty Love Be loved by me and you'lle see, that love for us is ment to be!Als ik huil, huil ik om jou.Omdat ik zielsveel van je hou!Jij bent de man, de man van mijn dromen!Ingezonden door Ikke Je moest eens weten Als ik jou zie krijg ik een boei.Dan was je in al mijn gedichten.Ingezonden door Cosyn Sofie Dierbaarste ik hou van jou met heel mijn hart je bent zo lief en zo apart mijn hart stroomt over van geluk jij bent mijn dierbaarste stuk Ingezonden door Patrice Liefde liefde is mooi haat is doorns bloem is passie liefde.Zodat ik al mijn liefde kan geven Waar alleen kan liefde wonen?Ingezonden door Katteke Bang soms ben ik bang bang om jouw te verliezen.Waardering: 14 stemmen, stemmen, geef uw waardering.5 sterren4 sterren3 sterren2 sterren1 ster.Ingezonden door Lievertje89 Twijfel Twijfel aan de zon en twijfel aan de maan Twijfel aan de sterren op hun baan!Ik hou van je Ingezonden door Schorpioentje Snel voorbij Als ik bij jou ben gaat de dag te snel voorbij Kon ik dat maar veranderen dan kan ik voor eeuwig bij je zijn Ingezonden door Schorpioentje Dat ik van je hou Dat ik van.Vlinders in mijn buik.Ik heb je lief!

shell korting uitjes />


Ingezonden door Ikke Jouw mooie ogen Jouw mooie ogen, kijken mij aan.Nooit wil ik andere lippen kussen.Leven zonder liefde, is een dierentuin zonder dieren.Ingezonden door Babeke Weet je Weet je dat ik van je hou, weet je als je er niet bent dat ik je verschrikkelijk mis!En samen oud worden.Ingezonden door Tammie Telefoonnummer telefoon nummer van de ooievaar 2 zielen 1 gedachte 5 minuten plezier 9 maanden wachten Ingezonden door Daphne Nooit Nooit zal ik in andere armen rusten.Ik ben gelukkiger als je naar me knipoogt, als je je hand op de mijne legt.
In zijn verliefde ogen gekeken.


[L_RANDNUM-10-999]