Jij jij bent de zon en ik de maan jij bent de ster download whatsapp gratis para iphone 3g die overal gaat!
A true friend, a true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas over and over again.Friends forever voor altijd!Dit gedicht is welverdiend, oprechte vriendschap, met jou als vriend.I would stand back and point at you Cause without you, I would die!Och, wat deed ons hartje zeer, Zelfs troosten lukte niet.Find someone worth your tears, worth your laughter, worth your heart and loves you as much as you love them.Een goede vriendschap, zegt mij meer, dan een relatie.1 2 3 4 laatste, geen.Weet je nog, die ene dag.Goede en slechte dagen Goede vrienden staan altijd voor je klaar, In goede in slechte tijden, In kwade en goede dagen!De zon en de maan wij zijn als de zon en de maan, wij zijn 2 sterren die schijnen, pas als de aarde onploft, we samen door het heelal zweven, dan zal onze vriendschap tapas tilburg korte heuvel ten einde zijn!
Vriendschap voor het leven, een vriendschap voor het leven, Samen doen, samen delen.
Eerste laatste, ik kan niet zonder.




Don't forget me, forget me never and let us be friends forever Dear friend Great times with you, Beautiful moments with you To never forget And I?Vrienden zijn is fijn vrienden zijn is fijn ze zullen er altijd voor je zijn dus wees gelukkig en wees blij dat zij in je leven zijn.With you I have an awesome time, That is why you get this rhyme.Friends are like stars, friends are like stars, you don't always see them, But you know there always there.Meid, je moet weten ik ben er altijd voor jou!Voor steun, voor lol, voor gekkigheid, De vriendschap is oprecht.So if I like you enough to show you the real me, you must be very special.Maar goed of kwaad, Vroeg of laat.Maar vaak zit er geen inhoud.
Als je me volgt, wacht ik.
Youre the best friend in the world, You warm me up, when I am cold.


[L_RANDNUM-10-999]