Deze week in de #Fashion-blog een item speciaal voor de baby.
Deze onesie is symptomen suikertekort van Vero Moda en heeft een zwart/wit/grijze-print.
Eveline Maart 2015 Oudere berichten.
Prijs; 19,95 (van 24,95).Ook ben ik naar een baby-speciaalzaak geweest, namelijk de Casita in Terneuzen.Verkrijgbaar in de maten XS t/m 3XL.De jurk heeft een ritssluiting en is van 100 nylon.Wat een heerlijke winkel!De lengte is 90 cm in maat.
werd niet raar gedaan of moeilijk op gereageerd en werd mij uitgelegd dat dit geen probleem is, mits topvintage korting code het kaartje er nog aan zit, het bonnetje nog present is en dit alles binnen een maand na aankoop.
Totale prijs voor dit setje is: 5,28.Hieronder een drietal blazers,.a.In eerste instantie had ik (o.a.) een kort broekje meegenomen met bretels van het merk Z8 (hélemaal geweldig maar bij thuiskomst toen ik er fotos van wilde gaan maken voor mijn blog, zag ik door de lens ineens dat de onderkant van het betreffende broekje.De conclusie van het kleine onderzoekje was trouwens: in beide winkels ben ik goed geholpen, goed te woord gestaan en is ruilen bij beiden geen enkel probleem.Vestje Dit casual gestreepte sweatvest is ideaal voor in de zomer als het wat begin af te koelen in de avonduren.Ik wens jullie een fijne dag allemaal en watch out voor knagende honden aan broekjes ;-).
Mooi bolerootje erbij, panty, lage laarsjes of pumps.
De bovenlaag van de jurk heeft een ingeweven stippen model en een ronde korting 70 procent hals.Ik nam de proef op de som en ben tevens bewust gaan observeren hoe het personeel in de betreffende winkels mij behandelde.

[L_RANDNUM-10-999]