Verpakking: het klink misschien raar maar let op de kleur en vormgeving van het parfumflesje.
De populairste 10 damesgeuren zijn op dit moment; Chanel - Coco mademoiselle, Dior - J'adore Dior, Chanel - Chanel no5, Thierry Mugler - Angel, Dolce Gabbana - Light blue, dkny - Be delicious, Emporio Armani - She, Jean Paul Gaultier - Jean Paul Gaultier, Cacharel.Eau de cologne (edc edc heeft een nog lager percentage parfumconcentraat, variërend van 3 to 5 procent en heeft een alcolholpercentage van 70 tot 80 procent.Ben je hierna net zo enthousiast als ik, (en ik weet bijna zeker dat je dat zal zijn!) dan kun je de Powder Cleanser en de Daily Booster ook los kopen.Leeftijd: koop een parfum die past bij je leeftijd.Ik houd niet van crèmes die nog lang plakkerig blijven namelijk.Dat is dan wel maar voor een weekje, maar ik denk dat het een prima prijs is om het spul zelf te testen.Fruitige geuren passen goed bij de zomer.Dit serum bevat maar liefst 10,5 vitamine C en dat is dus ook een lekkere hoge concentratie.Bij een hoge concentratie vitamine C kan er tevens (milde) huidirritatie optreden, zoals een lichte prikkeling of jeuk.De meeste crèmes hebben een vrij sterk parfum en ruiken daardoor typisch naar een dagcrème.Op deze manier blijft de vitamine C het meest effectief.
Vind je dit te prijzig dan kan ik je ook de Kiehls.
Ik gok dat je met een potje van 60ml (minstens) zon half jaar moet kunnen doen (op basis van 1 keer per dag).De absolute bestseller van Philosophy is Philosophy Hope in kort geding termijn a Jar.Wat structuur betreft is Hope in a Jar Day erg licht en luchtig.Afgelopen week ben ik steeds mijn dag gestart met de powder cleanser.De booster is namelijk vrij vloeibaar (zoals de textuur van een serum) dus je mengt al snel te veel, en dat is natuurlijk zonde (al kun je het overschot natuurlijk altijd aanbrengen op je hals en decolleté).Wanneer je aan de vitamine C gaat is het daarom verstandig om dit of alleen s nachts voor het slapen gaan te gebruiken, of het in combinatie met een goede SPF te gebruiken.Op de langere termijn ik gebruik het nu zon anderhalve maand merk ik inderdaad dat mijn huid er stralender en gladder uitziet.Ik maak mijn gezicht nat, en daarna kieper in de inhoud van het zakje in mijn vochtige hand.Het fijne aan de Hope in a Jar crèmes is dat ze razendsnel intrekken, mijn huid de gehele dag hydrateren en mijn huid ook nog eens lekker zacht maken.Het is geschikt voor de droge tot gemengde huid en voor jong en oud.
[L_RANDNUM-10-999]