haar kort knippen tondeuse

Ik bel aan en snapdeal gift voucher code word vriendelijk binnengelaten.
Ze waren nog niet in mijn schoot beland of zonder te pauzeren volgt bakkebaard twee.
Nu ben ik toch je kapstertje.We zijn geen standaard kapper die alleen maar wast en knipt, maar we scheren en trimmen de baard, snor en het neushaar.Je had beter moeten afspreken met je kapstertje.Neem lekker plaats, koffie?Overal grote en kleine plukken.Met de auto, de Haarcomponist ligt steenworpafstand van de rondweg.Met een een spraybus benevelt ze mijn haar met microscopisch kleine waterdruppeltjes.
Dinsdags daarop maak ik een afspraak bij een kapper in het oude centrum.
Zaterdagochtend ben ik wakker bij het eerste licht.Volg mij maar spreekt Christine terwijl ze het haar bovenop mijn hoofd stevig omhoog trekt en de schaar even stil houdt, met een forse lok daartussen, voordat ze resoluut de schaar sluit en crrrrnsshh Onmiddellijk gevolgd door het beetpakken van wat op die op die.Eerst het knarsende geluid dat duidelijk maakt dat er veel haar tussen de bladen van de schaar doorgeknipt wordt.Nu zit hier bij mij en niet voor je haar neem ik aan?Zo, dat is me nogal een verhaal zeg.Marleen kijkt en luistert aandachtig.Het grint van de oprijlaan kraakt onder mijn auto.Of wil je liever ergens koffie met me gaan drinken?
Het haar bovenop wat optillend.
[L_RANDNUM-10-999]