Ik denk dat ik wel 12 keer heb gebeld, tot ik eindelijk een bevestigings email kon krijgen dat ik de korting verrekend ging krijgen.
En de ellende die het brengt, de tijd die het kost om dit op te lossen was ik niet bekend mee, maar ik ben er echt moe van!
Zalando cadeaubonnen met korting!Deze cadeaubonnen zijn volledig vrij te besteden uiteraard ook in combinatie met aanbieding en kortingsacties.Ik bestelde 18 mei, en vandaag 6 juni is het eindelijk afgerond.Vandaag heb ik eindelijk al mijn geld terug, inclusief het verrekende kortings bedrag.Daarom is mijn ervaring geen 5 sterren, want het voelt alsof ik dankbaar moet zijn dat het uiteindelijk goed gekomen is, terwijl dat vanzelf sprekend moet zijn.Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf.Dus ik heb dat gedaan, en na tig keer bellen was ik erg nerveus geworden omdat elke persoon die ik aan de lijn kreeg wat anders beweerde.Kiezen of je je tegoed wilt gebruiken.Zoals ik lees heb ik geluk gehad, terwijl ik mijn ervaring eigenlijk al te vervelend vind.Ik belde klantenservice op (vaak) en retourneerde de schoenen, inclusief bewijs van retour op zak te houden.Waar kun je Zalando cadeaubonnen besteden?Zalando zelf heeft geen saldo-check pagina.Ik voelde me natuurlijk beetje gefopt, zovan je krijgt korting, maar we proberen wel eerst even of je deze accepteert, dan komen we er in ieder geval van.Wat ik alleen vervelend vind is het volgende: Bij retour kan je geen overeenkomst treffen dat zij hun fout oplossen, je moet als klant dit doen.Je ontvangt dan een email zodra we weer nieuwe op voorraad hebben!, over Zalando cadeaubonnen, deze Zalando cadeaubon codes worden direct na de betaling digitaal (per e-mail) geleverd.
De cadeaubon codes worden geleverd met kopersgarantie van.
Meld je aan of, maak een account aan, home, webshop.
Ik had tijdens sneakerweek twee paar schoenen besteld.Zo koppel je het tegoed aan je account (zie onderstaand screenshot).Cadeaubon invoeren verzilveren bevestiging, bij het plaatsen van je volgende bestelling staat het tegoed dan klaar als betaalmiddel op de pagina waar je je betalingswijze kiest.Want geld teruggave duurt lang.Je tegoed gebruiken het restbedrag voldoen met een andere betaalwijze, in jouw, mijn zalando account, in het menu aan de linkerkant onder Mijn cadeaubon kun je zien hoeveel tegoed er nog in je account beschikbaar is (zie onderstaand screenshot).Indien je je Zalando cadeaubon niet in én keer besteedt, wordt het restsaldo bijgeschreven op je account.Restbedrag van je tegoed in jouw 'Mijn Zalando' account, deze uitleg is enkel van toepassing op de desktop versie van de website.
Je kan een code van een cadeaubon invoeren in jouw.
Mijn zalando account, in het menu aan de linkerkant onder Mijn cadeaubon.


[L_RANDNUM-10-999]