De inspiratie van giraf : wat een inspirerende manier van opvoeden.
Echo, vader en zoon lopen in het bos.
Langzaam lik ik langs haar buitenste lipjes heen om daarna met mijn vingers deze opzij te duwen.En als je dan toch staat kun je meteen pathe voucher verlopen wat voor mij inschenken zei ze er grappend achteraan.Dat 10 procent korting decathlon zeg ik niet zegt ze ineens heel verdedigend.Ik heb tot nu toe een heel normale jeugd gehad.Vader: Jij bent goedkoopste korte annuleringsverzekering prachtig en de stem: Jij bent prachtig De jongen is verbaasd, maar begrijpt het nog steeds niet.Doordat ik al zo vaak daar ben geweest, weet Loes dat ik inderdaad altijd in de gaten heb wanneer zij liegt.Maar ik wil het nog wel even geheim houden, want ik weet niet hoe Maarten erop zal reageren.Oh zeg ik Op wie dan, ken ik hem?
Doordat ik zachtjes binnen was gekomen, had Loes niet in de gaten dat ik achter haar stond.Twee mannen werkt voor Ann verslavend.Ehm stamel ik, niet goed wetende hoe ik hier op moet reageren.Hallo, mijn naam is Jo en ik wil jullie meenemen in een belevenis die ik mocht ervaren met een ander koppel (Tom en Ann).Je raadt nooit wat er laatst gebeurde toen ik weer eens een avondje zat te werken.Nadat ik haar even had bekeken, begroette ik haar.Hij is al 16 maar ik zijn zusje ben nog maar.Aangemoedigd door haar zachte kreunen beweeg ik mijn hoofd richting haar rechter tepel.En toen was je nieuwsgierig?


[L_RANDNUM-10-999]