babyliss curl secret voor kort haar

Na een paar piepjes is de krul klaar!
Krultang die het haar volledig automatisch krult.
Tags: Babyliss, Curl Secret, Haar, Kapsels, Krullen, Opsteekkapsel.In ons vochtige winderige Hollandsche klimaat blijven krullen nooit zo heel lang zitten, en met mijn kop vol haar is het krullen draaien altijd urban outfitters kortingscode een heel karwij.De meer afgetekende krullen bekom je door de krullen niet uit te kammen maar gewoon los te schudden en te fixeren.Het heeft een handgrip die max.Het ding wordt heet.In die cilinder zit een spoeltje, dat spoeltje pakt het haar automatisch op en draait het om het verwarmingselement.Snel, gemakkelijk en veilig.Omdat een collega me gisteren vroeg: zeg jij gebruikt ook die krultang van Baybliss niet meer he, ik zag het op tv, en ik echt niet begreep wat ze bedoelde ben ik het filmpje van Tros Radar even gaan bekijken.Baybliss brengt niet zomaar een revolutionair product op de markt, zij hebben een hele goede naam te verliezen en aan de lancering van een nieuw innovatief product zal heus de nodige voorbereiding aan vooraf zijn gegaan, denk ik dan maar.Eerlijk gezegd gebruik ik ze allemaal (niet tegelijk).En je kunt je er niet aan branden.Ik ben ouder en wijzer en heb vél meer jaren ervaring, dus mij moet het gewoon lukken.Wat kort en lang vermogen ook scheelt is dat ik schouderlang haar heb, en niet van die moderne (al dan niet eigen) superlange lokken.Begin aan de achterkant met krullen en werk naar voren.Echt ik snap alle drukte niet.Even gefixeerd met een beetje haarspray, want bij mij valt mijn haar van nature naar voren en draag het juist altijd naar achteren en uit mijn gezicht.
Hier het Babyliss tutorial filmpje: 5 feb.
De kant met het plaatje erop is de kant die altijd naar het hoofd gericht moet worden (de binnenkant dus).
En die zijn simpel: gebruik alleen op schoon en droog haar, dus zonder stylingproduct houd de krultang met de juiste kant naar het hoofd neem een goed uitgekamde pluk haar van max.Er komt rook van het haar.Mezelf voor Sinterkerst cadeau gedaan: de nieuwste, hotste gadget op haarstylinggebied.Ik vind het nog steeds het leukste product om krullen mee te maken wat sinds lange tijd op de markt is gekomen, alleen een beetje prijzig.Deze kant altijd richting hoofdhuid!Het haar komt vast te zitten.Het ziet er meteen heel anders uit dan wat je van een krultang gewend bent.Daarna ging het snel en zorgde.Alle krullen zijn gezet, nu even laten afkoelen.Ik ben in een kwartiertje klaar, heb geen vastzittende plukken, geen rook of ander ellende meegemaakt.B- vanmiddag boodschappen gedaan op de fiets en mijn pet vergeten.
[L_RANDNUM-10-999]