In de helft van de gevallen neemt de klant een fiets direct mee.
Ook op deze afgesproken tijd was er geen bezorger te bekennen.
12GO Biking fietsenwinkel met 10-30 korting op; Gazelle, Trek, Bulls, Merida, Focus, Sparta, Cube, Batavus, etc.We schaven constant bij om de service naar onze klanten zo goed mogelijk te laten zijn.In overleg met de transportplanner kwam de fiets uiteindelijk aan op mijn werk locatie.Dat was dus geen oplossing en na overleg is volgende gedaan.Ook hier moest ik weer een poos wachten voordat ik geholpen werd.Ik stond wel in net systeem maar ze konden niet zien of ik nu wel of niet verzekerd was.Dit kunt u bij iedere andere fietsenwinkel ook doen, maar dan goedkoper!De teamleider bood zijn excuses aan.Omdat kortingscode datona nl ik nog maar 1 avond voor de verjaardag had, besloot ik de fiets zelf maar in elkaar te zetten.Anders zou ik de fiets zelf moeten monteren.
In onze collectie sportfietsen hebben we koga en Willier kunnen toevoegen.Maar toen ik de helm uit de verpakking haalde bleek de helm niet de helm te zijn die ik had besteld.Ditmaal was ik op zoek naar een mountainbike voor mijzelf.Ik heb inmiddels een mailberich t naar u gestuurd en wacht op antwoord.Ik moest hier 30 euro verzendkosten voor betalen.Dat moet ook wel als een van de speerpunten in de verkoop de Direct-Mee-Service.Ditmaal via de website.Koop je hier een fiets, neem hem dan gelijk mee.Na even te onderhandeld te hebben in de prijs besloot ik akkoord te gaan.zojuist werd een als nieuw verkochte Gazelle C330 E-bike thuis afgeleverd.We hebben weer een geweldige actie bij 12GO.
Uitvoerig werden de opties besproken, wel of geen pechhulp, verzekerd tegen beschadigingen etc.
Ik kon de helm over 2 dagen komen omruilen in de winkel.Vorig jaar oktober begon de verbouwing en 1 juli was de grote opening.
De helm was namelijk nog niet op voorraad.
We hebben jongens in dienst die de hele dag alleen maar bezig zijn fietsen te regelen en verkopers te informeren.


[L_RANDNUM-10-999]